zonder plezier geen goede foto.

de stelling zonder plezier geen goede foto. denk aan de ongeïnteresseerde pasfoto fotograaf of schoolfotograaf, als fotografie niet je passie is en de lol is er af maar het is een kunstje geworden om je geld te verdienen, dan kan je dit vaak terug zien in het werk. dus daarom probeer ik verschillende dingen uit en ontdek verschillende stijlen en technieken. veel door youtube videos te bekijken en verhalen op internet. ik heb een aantal fotografen die ik zeker aan jullie wil voorstellen, de foto liefhebbers waar ik veel tips en ideeën van krijg door dingen van ze te lezen of door de youtube videos te bekijken.


 Albert dros een Nederlandse fotograaf veelal landschap foto’s een fotograaf die aanwezige kleuren altijd goed naar voren laat komen. maar niet te erg dat het storend of nep wordt, iets wat ik zelf ook vaak probeer en hier dus veel van probeer te leren. bekijk zijn werk en je weet wat ik bedoel.

http://www.instagram.com/albertdrosphotography

https://www.albertdros.com


James popsys fotograaf uit the UK geweldige videos op mooie locaties en met een duidelijke uitleg. ik ben hem gaan volgen omdat hij lang met een lumix g9 heeft gefotografeerd en later de lumix S5 maar nu veel weer met sony.

https://www.jamespopsys.com

http://instagram.com/jamespopsys


Adam gibbs engelse fotograaf geëmigreerd naar canada en maakt daar de mooiste fotos, veel in het bos en op mistige momenten. ook veel te zien in videos van de volgende die ik voorstel. adam gebruikt de medium format van fujifilm iets waar je alleen maar jaloers op kunt zijn. in zijn videos laat hij vaak de RAW file foto zien wat best mooi is om zo te zien wat de “bewerking” heeft gedaan met de foto.

https://quietlightphotoadventures.com

https://www.instagram.com/adamgibbsphoto/


Gavin Hardcastle (AKA Fototripper) een fotograaf die veel tijd neemt op een locatie met zijn sony en fujifilm cameras veel in canada en hier maakt hij samen met zijn vrouw geweldige videos met een boel humor, je ziet de lol en passie voor fotografie terug in de videos en fotos een vriend van adam gibbs en die is ook vaak terug te zien in de video’s

https://www.instagram.com/fototripper/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: