#lumixwalk ( vlog )

Wat is #lumixwalk

Deze hashtag heb ik Bedacht ongeveer een jaar geleden. Te volgen op youtube facebook instagram en Twitter

#Lumixwalk Wat houdt dit in.

Ik ben begonnen met het vastleggen van mijn fotowalks en shoots en ga hier lumixwalk vlogs over maken. op dit moment zijn Er al 3 afleveringen te zien op youtube.

In deze videos praat ik over alles wat fotografie en video gerelateerd is. Lekker babbelen tijdens het lopen of op vakantie of bijvoorbeeld tijdens een city trip. Workshop, beurs bezoek,

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking om bijvoorbeeld een product of bedrijf onder de aandacht te brengen of hebt u leuke dingen om tijdens mijn lumixwalks te gaan doen denk aan locaties zoals evenementen, workshops, demo dagen, nieuwe producten enz enz alle ideeën tips en opmerkingen kunt u mailen naar info@snippephotography.com

Ik fotografeer en film met een panasonic g6 en spaar voor een nieuwere body om in de toekomst meer opdrachten mee te gaan doen. ik denk aan de panasonic G9.

De vlog neem ik op met de lumix G6 en met een Olympus tg-850 waterdichte vlog camera. Ik zou graag een gestabiliseerde lens op mijn g6 hebben om te filmen en een nieuwere body met objectief die weather-sealed is. dit is mijn doel voor 2018.

Bedankt voor uw interesse.

Hier mijn YouTube channel.

https://www.youtube.com/channel/UC-AVEgTltiwHtQpYLBrW4rQ

Advertisements