LUMIXWALK

Korte uitleg over lumixwalk en snippephotography mijn plannen voor 2018 ivm sponsor/samenwerking zoeken.

Hoi ik zou mij eerst even voorstellen. Ik ben Richard Snippe 31jaar oud fanatiek amateur fotograaf het liefst elke dag.

vader van Finn 09-08-2016 en woon samen met de Liefste vrouw die ik me kan wensen. Mijn droom is met fotografie ooit mijn Beroep te kunnen maken.

( ik ben Benaderd door RTV Drenthe om voor RTV Drenthe fotos te gaan maken op locaties in drenthe denk an evenementen en bezienswaardigheden . Dit wil ik natuurlijk doen met mijn lumix. Een mooie kans om lumix hier ook in de picture te brengen. Hoe mooi zou het zijn met mijn kleine lumix tussen de grote lensen en nikon en canon body’s door het compacte formaat van een lumix sta ik dichter bij het onderwerp en ben ik sneller en ongezien bij de foto momenten )

Ik ben nu ongeveer twee jaar actief onder de naam @snippephotography en kocht mijn eerste lumix in 2006. om internationaal bekendheid te krijgen doe ik dit voor 90% in het engels. En ik stap langzaam over op nederlands.

Ik vind fotografe en het praten over fotografie en het adviseren en discuseren over foto’s en fotografie erg interessant. Daarom ben ik mijn avonturen vast gaan leggen in kleine vlogs / videos op youtube genaamd #lumixwalk ( redelijk uniek concept voor Nederland )

Omdat ik veel fotowalks doe en altijd met mijn panasonic noem ik dit #lumixwalk

Mijn creativiteit en passie is groter dan ik kan laten zien jammer genoeg. dit komt door een erg laag budget . (fotografie hoeft trouwens niet duur te zijn maar een kok Heeft ook graag een goed mes. )

Ik zou proberen uit te leggen wat ik graag beter zou zien. En wat ik graag zou willen in de toekomst.

Ik doe af en toe leuke kleine opdrachten om geld te verdienen voor nieuwe apparatuur. Ik gebruik op dit moment alleen mijn Panasonic g6 een 14-42 en een sigma 19mm 2.8 (lowbudget)

Fotografie hoeft niet duur te zijn of het aller aller nieuwste. maar mijn droom lijst voor apperatuur is er natuurlijk weldegelijk. De niet pro lijn van panasonic mag Meer onder de aandacht komen denk aan de g80 en de gx8 m3t de kit lenzen

Ik droom van een nieuwe lumix body met stabilisatie denk aan g9/gh5 Maar de g80-85 en de oudere gx8 is al een perfecte camera voor mijn vervanging van de g6.

ik heb ook een kleine droomlijst met objectieven van panasonic om al mijn all round Fotografie belevenissen mee te kunnen vastleggen. Van de pro lijn maar de lumix lijn is ook top glaswerk en wordt te weinig gebruikt en laten zien op internet. de lijst is redelijk uitgebreid om alle soorten fotografie professioneel te kunnen uitvoeren.

( all round Fotografie )

  • 12-60 2.8-4.0 (all round top lens maar de 12-60 kit is ook al heel erg goed net als mijn oude 14-42 die ik nu gebruik )
  • 8-18 of de 12-35 landschap fotografie
  • 42.5 1.7 of de leica 1.2 (portret en product fotografie)
  • 15mm/20mm/25mm prime
  • 14-140 / 45-200 / 50-200telezoom (voor bijvoorbeeld natuur fotos en vakantie wildlife/sport en all round foto/video ) de 200mm leica en de 50-200 leica mogen gebruiken en mijn droom is die ooit te migen gebruiken op het circuit en in de natuur.
  • Macro objectief.

Hier een aantal kleine leuke opdrachten die ik al heb mogen doen.

Voetbal elftallen jeugd,

Familie en portret fotografie op Locatie.

Natuur en landschap fotografie voor de krant

Herfst krant van hoogeveen

Dagblad van ht noorden

Zoom.nl


Meer fotos op mijn website http://www.Snippephotography.com (portfolio)

Om Mijn video’s leuker te maken om naar te kijken zoek ik onderwerpen. denk aan camera’s of lensen, filters, statieven, leuke locatie evenement of workshop waar ik een leuke video maak. Of wandeling net een fotograaf of bekend lumix gebruiker. In een lumixwalk.

Ik zoek daarom hulp van bedrijven winkels merken enz, enz, om mijn vlogs te kunnen realiseren maar hulp vab Panasonic zelf is natuurlijk het mooiste.

Ik heb me daarom ook opgegeven als ambassadeur. Nu zijn de meeste ambassadeurs al professioneel bezig en gebruiken ze veel lumix apperatuur om dit te doen en natuurlijk ook andere merken. Ik denk dat een niet professional best interessant is als ambassadeur omdat de kijk naar de producten anders is.

Ik kijk veel vlogs en reviews op youtube en volg fotografen op instagram ik Ik ben een “Amateur” fotograaf vol passie. ik zou de producten graag laten zien tijdens mijn foto. Momenten niet alleen in een studio maar tijdens het fotograferen en tijdens de avonturen en belevenissen opzoek naar het perfecte plaatje. Niet als pro maar voor hobby in de vrije uurtjes. Leuke kijk achter de schermen van de fotos en de camera.

Mijn doel is dat mijn werk gezien word (hoofddoel van iedere fotograaf) door veel te fotograferen en zo beter te worden. En creatiever worden met meer apperatuur keuze voor de juiste situatie. Natuurlijk van Panasonic en deze onder een goeie aandacht brengen. Voor elke foto/video is een geschikte lumix.

Ik hoop dat ik Mijn plan en mijn doel goed heb Kunnen verwoorden.

Hebt u vragen of hebt u andere ideeën of ziet u hier helemaal niks in. Of kunt u iets anders voor mij betekenen dan hoor ik dat ook graag.

Groet Richard Snippe.

http://www.Snippephotography.com

Info@snippephotography.com

https://www.instagram.com/snippephotography/

https://www.youtube.com/channel/UC-AVEgTltiwHtQpYLBrW4rQ

Advertisements