Mijn twee grootste en kleinste droom objectieven

Ik heb nog genoeg objectieven die ik graag zou willen hebben zoals een standaard zoom zoals de 12-60 Lumix of de 12-60 leica 2.8 maar er zijn twee uitersten van elkaar die ik eigenlijk het allerliefste in mijn foto tas zou hebben.

De nieuwe 9mm 1.7 een geweldige objectief voor landschaps fotografie. Met de macro mogelijkheid is het geweldig om objecten zoals een rots of een bloem of plant scherp op de voorgrond te krijgen in een compositie met focus stacking. Iets waar ik nu met mijn 14-42 vaak mis schiet omdat de eerste 1.5 meter moeilijk vast te leggen is. Ook de vlog mogelijkheid is een geweldige future 9 mm (18mm)is perfect voor vloggen.

Het tweede objectief is een tele zoom de 100-400 is een geweldig objectief maar voor mijn gebruik van de lens is de 100-300 misschien een beter objectief om in de tas te stoppen. Dit is dan ook een objectief die zeker op mijn Lijstje staat. geweldig voor het isoleren van objecten in de natuur en het landschap. mijn 35-100 houd nu op bij 100 mm en de tele zoom zou hier mooi op aansluiten. Ook het fotograferen van wildlife is iets wat ik graag zou willen doen zoals vogels vossen, konijnen en hazen en de vele reeen en eekhoorns in de Drentse natuur. Die pak ik nu vaak net niet omdat ik zoom tekort kom met mijn huidige objectieven.

Nu hoor ik je denken zo duur zijn ze toch niet. Maar ik ben een fotograaf met af en toe een opdracht en print verkoop dus op dit moment is het roeien met de riemen die je hebt. En het komt er allemaal langzaam wel. De G9 heb ik ook pas gekocht een geweldige update van mijn huidige GX8.

Bent u geïnteresseerd in en samenwerking of zou u graag met mij een keer op foto avontuur willen gaan. In de vorm van een workshop/photowalk op een van mijn vele mooie lievelings locaties Zie mijn instagram en stuur een DM voor meer informatie.

http://www.instagram.com/snippephotography/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: